Referat: AIF Barrikaden - Gislövs IF

Referenten var inte där mer än sista 20 p.g.a. lagledaruppdrag på dammatch som gick samtidigt. Det följande är vad jag fått fram efter att ha pratat med ledare och publik.

Vi började med följande lag: Mick (!!!!!) - Micke N, Henke, Martin, Claes - Patrik,
Sosa, Kristoffer, Marck - Peter, Johan L

Avbytare var Alex som kom in som mittback redan efter 5-10 min sedan Henrik skadat näsa och ögonbryn rejält i en närkamp och fått åka till sjukhus, på slutet spelade han högerback medan David tog hans plats och Micke gick upp på mittfältet, Oliver som spelade sista 35 som inner- och vänstermittfältare, Pontus som också spelade sista 35 som vänster- och högermittfältare och slutligen David som spelade innerback sista 15-20.

Första halvlek var fattig på chanser ö.h.t. De få som fanns hade vi och vi hade också ett visst spelövertag. Kristoffer gjorde mål på inlägg från Patrik ungefär mitt i halvleken.

Vi tappade mycket i början och de tog över spelet. De kvitterade efter c:a 20 min och tog ledningen knappt 10 min senare. Vi kom sedan igen och hade en väldig forcering mot slutet och hade sånär fått in både 1 och 2 mål, bl.a. hade Micke ett långskott i ribban.